Οδηγίες χρήσης Moleculica

Σημειώσεις εφαρμογής Moleculica

Περιοχές εφαρμογής της κρέμας Moleculica

Η κρέμα Moleculica προορίζεται για γυναίκες άνω των 25 ετών που θέλουν να αναζωογονήσουν το δέρμα τους και να επιβραδύνουν τη φυσική διαδικασία γήρανσης. Εάν ενδιαφέρεστε για το δέρμα σας και δεν έχετε τα επιπλέον χρήματα για να επισκεφθείτε τα σαλόνια ομορφιάς, χρησιμοποιήστε μια κρέμα ημέρας σε συνδυασμό με μια κρέμα νύχτας και μάσκα προσώπου για να διατηρήσετε το νεανικό δέρμα και την υγιή, ελκυστική του εμφάνιση περισσότερο! Η κρέμα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ενέσεις υαλουρονικού οξέος και botox για όσους αντιτίθενται στη χειρουργική επέμβαση και για φυσικές μεθόδους.

Δοκιμάστε μια αντιγηραντική κρέμα ενισχυμένη με ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων, ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο shea και νιώστε τη δύναμη της θαυματουργής αναζωογόνησής της. Το Moleculica σάς βοηθά να επαναφέρετε τον χρόνο και να ξεχάσετε την πραγματική σας ηλικία για πάντα.

Συστάσεις για τη χρήση της κρέμας

Υπάρχει μια σημείωση στη συσκευασία για προϊόντα Moleculica που πωλούνται στην Κύπρο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Η κρέμα είναι εύχρηστη, η οποία δεν μειώνει το εκπληκτικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

  1. Καθαρίστε σχολαστικά το δέρμα και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ. Πριν την απολέπιση ή την απολέπιση όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
  2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας ομοιόμορφα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και απλώστε την με ελαφρές κινήσεις των δακτύλων.
  3. Χρησιμοποιείτε την κρέμα καθημερινά για διαρκή αποτελέσματα.

Για κάθε προϊόν Moleculica - κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας ή μάσκα - υπάρχουν ξεχωριστές οδηγίες. Συνδυάζεται η χρήση για τη φροντίδα του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον κατασκευαστή για καθαρότερα αποτελέσματα αναζωογόνησης.

Το πρωί Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπό σας και μετά απλώστε μια κρέμα ημέρας και περιμένετε να μουλιάσει. Κατάλληλο ως βάση μακιγιάζ.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας Μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάσκα για 15-20 λεπτά, αλλά δεν πρέπει να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία περισσότερο από 2-3 φορές την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια καθημερινή θρεπτική κρέμα μετά τη μάσκα.
Το απόγευμα Καθαρίστε το δέρμα και απλώστε μια ειδική κρέμα νύχτας μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Και μην ξεχνάτε ότι κοιμάστε καλά γιατί είναι καλό και για το δέρμα σας!

Οι αντενδείξεις απαιτούν προσοχή

Η κρέμα Moleculica δεν περιέχει προδιαγεγραμμένες αντενδείξεις, με εξαίρεση την ατομική δυσανεξία σε μεμονωμένα συστατικά. Δεν συνιστούμε τη χρήση της κρέμας πριν από 25 χρόνια, καθώς δεν συνιστάται. Σε νεαρή ηλικία, το δέρμα αναπαράγει πλήρως τις δομικές πρωτεΐνες και δεν απαιτεί πρόσθετη διατροφή. Πρόσθετη εξωτερική διέγερση μπορεί να επιβραδύνει μόνο τη φυσική ενδοκυτταρική σύνθεση.

Πριν τη χρησιμοποιήσετε, κάντε μια απλή δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι η κρέμα είναι κατάλληλη για εσάς και ότι οι αλλεργίες δεν είναι παρενέργειες. Εάν έχετε δυσανεξία σε τουλάχιστον ένα από τα συστατικά της κρέμας, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε πριν συμβουλευτείτε γιατρό.

Ως δοκιμή, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα στο εσωτερικό του αγκώνα την πρώτη φορά που τη χρησιμοποιείτε και να παρακολουθείτε την αντίδραση. Εάν δεν υπάρχει ερεθισμός, ερυθρότητα ή κνησμός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα αναζωογόνησης του δέρματος. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, δεν θα αναγνωρίσετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη!