Κριτικές για Moleculica

 • Δήμητρα
  Με την οικογένεια και τη δουλειά μου, δεν κατάφερα να φροντίσω το δέρμα μου. Οι συνάδελφοι δήλωσαν ότι ήρθε η ώρα να φροντίσουν τις ρυτίδες τους και ενημέρωσαν το συγκρότημα Moleculica. Αυτή η φυσική γραμμή με ταιριάζει τέλεια και μετέτρεψε το πρόσωπό μου! Δεν είμαι οπαδός του μακιγιάζ, αλλά με το δέρμα μου όπως τώρα, μπορώ να φανώ καλός χωρίς μακιγιάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Moleculica
 • Xeyale
  Ψάχνω για καλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος εδώ και πολύ καιρό. Το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες και δεν ταιριάζουν όλα τα καλλυντικά. Οι κρέμες και οι μάσκες είναι όλες φυσικές, σαν να δημιουργήθηκαν για μένα προσωπικά. Η κρέμα νύχτας και η μάσκα συμπληρώνουν τέλεια την κρέμα ημέρας που χρησιμοποίησα αρχικά. Με τη βοήθειά τους, το πρόσωπο φαίνεται πιο φρέσκο, φωτεινότερο και νεότερο. Ευχαριστώ!
  Moleculica
 • Zeynep
  Ήμουν πάντα δύσκολο για μένα να βρω μια κρέμα για το δέρμα συνδυασμού μου. Αλλά με την κρέμα Moleculica, το αποτέλεσμα μου ταιριάζει αμέσως. Μου άρεσε η υφή του - ελαφρύ και όχι λιπαρό, απορροφάται πλήρως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μακιγιάζ. Μέσα σε λίγες εβδομάδες όλες οι λεπτές ρυτίδες εξομαλύνονταν και το δέρμα ήταν ομοιόμορφο χρώμα. Σίγουρα δοκιμάστε το Moleculica!
  Moleculica
 • Zeynep
  Παρατήρησα ότι ο συνάδελφός μου γινόταν νεότερος, ακόμα κι αν οι ρυτίδες της ήταν έντονες. Ρώτησα ποιο ήταν το μυστικό και ανακάλυψα κάτι για την κρέμα Moleculica. Το χρησιμοποιεί για περισσότερο από ένα μήνα και μοιάζει να είχε διευθετηθεί πριν από 10 χρόνιαΑποφάσισα να παραγγείλω την ίδια κρέμα και μάσκα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα αισθητό - το δέρμα διαθέτει υγρασία και σφίγγεται. Τώρα περιμένω μια υπέροχη ενημέρωση!
  Moleculica
 • Δήμητρα
  Μετά την εφαρμογή της κρέμας Moleculica, η διάθεσή μου ανεβαίνει αμέσως. Το χρησιμοποιώ για τρεις εβδομάδες τώρα και το δέρμα έχει βελούδινο και μαλακότερο, η επιδερμίδα έχει εξομαλυνθεί και το οβάλ έχει σφίξει. Όλες οι λεπτές ρυτίδες κοντά στα μάτια έχουν εξομαλυνθεί και οι γραμμές έκφρασης είναι λιγότερο έντονες. Νομίζω ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα αν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.
  Moleculica
Βαθμολογία χρηστών Moleculica
4.9
9