Αναζωογόνηση του δέρματος σε τρεις ημέρες: μια μοναδική διαδικασία νανο-διάτρησης με λέιζερ

Όλοι έχουν ήδη συνηθίσει στη διαδεδομένη χρήση τεχνολογιών λέιζερ στη σύγχρονη ζωή. Έκαναν τη δουλειά ευκολότερη σε πολλούς τομείς της ιατρικής, ειδικά στα καλλυντικά συσκευών. Μία από τις μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος είναι πολύ διαδεδομένη σήμερα - είναι η αναζωογόνηση με λέιζερ ή νανο-διάτρηση, η οποία προκαλεί ένα απαλό, απαλό αποτέλεσμα της δέσμης στον ιστό. Τα κύτταρα του δέρματος δεν υφίστανται θερμική βλάβη. Επομένως, τέτοιες διαδικασίες μπορούν να εκτελεστούν σε ολόκληρο το σώμα, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Είναι πραγματικά δυνατό;

Διαδικασία με λέιζερ για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Η ουσία της διαδικασίας

Η νανο-διάτρηση λέιζερ χρησιμοποιείται ενεργά στα καλλυντικά για περίπου 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η μέθοδος έχει καθιερωθεί μεταξύ άλλων τεχνικών αντιγήρανσης. Το κύριο μυστικό της αποτελεσματικότητάς του έγκειται στην ικανότητα των κυττάρων να θεραπεύονται, η οποία χρησιμοποιήθηκε από τους κοσμετολόγους στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας. Πραγματοποιείται με ειδική συσκευή.

Στάδιο 1. Προετοιμασία

 • Το δέρμα καθαρίζεται και αντιμετωπίζεται με ειδικές λύσεις που κάνουν τη διαδικασία ανώδυνη και πιο αποτελεσματική.

Στάδιο 2. Έκθεση με λέιζερ

 • Ένα ειδικό ακροφύσιο χωρίζει το λέιζερ σε πολλές μικροσκοπικές ακτίνες.
 • σχηματίζεται ένα πλήθος νανοκαναλιών μέσω των οποίων το λέιζερ διαπερνά τον ιστό του δέρματος και αφήνει πίσω τη μικρο-ζημιά.
 • Οι τραυματισμένες περιοχές του δέρματος αρχίζουν γρήγορα να επιδιορθώνονται, νέες ελαστίνες, ίνες κολλαγόνου και υαλουρονικό οξύ συντίθενται στα κύτταρα με επιταχυνόμενο ρυθμό.
 • προς τα έξω, δεν φαίνεται πολύ ελκυστικό, καθώς η περιοχή θεραπείας γίνεται κόκκινη τη δεύτερη ημέρα μετά τη διαδικασία και στη συνέχεια ξεφλουδίζεται, αλλά όλα αυτά περνούν αρκετά γρήγορα.
 • μετά από μισό μήνα, το ροζ, νέο, σταθερό, φρέσκο δέρμα θα λάμψει.

Στάδιο 3. Φινίρισμα

 • Μετά τη συνεδρία, καλλυντικά ή φαρμακευτικά προϊόντα χρησιμοποιούνται για την προώθηση της αναγέννησης του δέρματος.

Φάση 4. Φάση ανάκτησης

 • Μετά τη διαδικασία, συνιστάται η χρήση αντηλιακής προστασίας με συντελεστή προστασίας από τον ήλιο τουλάχιστον 50 σε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες πριν βγείτε έξω.
 • Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο το νιφάδες δέρμα και να επιταχύνετε τη διαδικασία απολέπισης.
 • Είναι ανεπιθύμητο να εφαρμόζετε διακοσμητικά καλλυντικά στις περιοχές θεραπείας.

Αυτό οδηγεί σε αναδιαμόρφωση του δέρματος, το οποίο αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ιδιαίτερα αποτελεσματική και ανεκτίμητη είναι η νανο-διάτρηση του προσώπου με λέιζερ, όπου είναι δύσκολο να επιτευχθεί τέτοια επιτυχία 100% λόγω του ποικίλου πάχους και του βαθμού κινητικότητας του δέρματος. Συνήθως μία συνεδρία είναι αρκετή, διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, ο αισθητικός μπορεί να συστήσει 3 ή και 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδων. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται μόνο μετά από τρεις μήνες, όταν το δέρμα αποκατασταθεί πλήρως. Οι ειδικοί συνιστούν τη νανο-διάτρηση λέιζερ μία φορά το χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί μια σταθερά καλή κατάσταση του δέρματος και να χρησιμοποιηθεί προληπτικά αυτή η μέθοδος αναζωογόνησης.

Ενδείξεις για νανο-διάτρηση λέιζερ

Δεδομένου ότι η επίδραση μιας δέσμης λέιζερ είναι δυνατή σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος ως μέρος αυτής της διαδικασίας, όχι μόνο στο πρόσωπο, η νανο-διάτρηση λέιζερ έχει μια ποικιλία ενδείξεων:

 • μεγάλα σημεία ηλικίας
 • ετερογενής, χαϊδεμένη, θαμπή επιδερμίδα.
 • Μετά την ακμή;
 • Ακμή;
 • διογκωμένοι πόροι, αυξημένη περιεκτικότητα σε λιπαρά
 • βαθιές ρυτίδες ηλικίας και έκφρασης.
 • Χαλάρωση, χαλάρωση του δέρματος
 • Ραγάδες;
 • μετεγχειρητικές ουλές
 • άνιση ανακούφιση του δέρματος.
Ραγάδες στο στομάχι ως ένδειξη αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ

Σήμερα, η νανο-διάτρηση με λέιζερ για ραγάδες είναι ιδιαίτερα ζήτηση στις γυναίκες κατά τη μεταγεννητική περίοδο, όταν πρέπει να ανακάμψουν από τον τοκετό και να τακτοποιηθούν. Όσον αφορά τους περιορισμούς ηλικίας για τη νανο-διάτρηση λέιζερ, αυτό πραγματοποιείται από την ηλικία των 25, εάν αναφέρεται. Όμως η βέλτιστη ηλικία για γρήγορη και αξιοσημείωτη επίδραση είναι η ηλικία 50 έως 55 ετών. Επιπλέον, η ικανότητα των κυττάρων να επιδιορθωθούν είναι ήδη μειωμένη, έτσι ώστε μικρά αγγειακά δίκτυα ή ακόμη και βαθιές ρυτίδες να παραμείνουν μετά τη διαδικασία. Οι περιορισμοί ηλικίας δεν είναι η μόνη αντένδειξη σε τέτοιες συνεδρίες αναζωογόνησης.

Νανο-διάτρηση με λέιζερ: αντενδείξεις

Εάν απαγορεύεται η νανο-διάτρηση με λέιζερ: οι αντενδείξεις σε αυτήν τη διαδικασία μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και υπάρχουν πολλές. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι εγγενώς τραυματικό και το επίπεδο αναγέννησης του δέρματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Για μερικούς, η αυτοθεραπεία θα προχωρήσει με ταχύτητα, ενώ άλλοι θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για τα αποτελέσματα. Συνήθως, οι γιατροί δεν επιτρέπουν στους ασθενείς να παρακολουθούν τέτοιες συνεδρίες εάν:

 • Σακχαρώδης διαβήτης;
 • μυκητιακές, ιογενείς και βακτηριακές βλάβες του δέρματος.
 • Μεταδοτικές ασθένειες;
 • Εμμηνόρροια;
 • Θηλασμός;
 • Εγκυμοσύνη;
 • Θυρεοτοξίκωση;
 • διαταραχές στην εργασία του ενδοκρινικού συστήματος ·
 • Ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος, αιμοφόρα αγγεία.

Εάν δεν παρατηρηθούν αυτές οι αντενδείξεις, η νανο-διάτρηση με λέιζερ μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς στο δέρμα που ενδέχεται να μην ανακάμψουν μετά. Μια μεγάλη περιοχή ερυθρότητας μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και απαιτεί πιο σοβαρές αισθητικές επεμβάσεις. Επομένως, εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια τέτοια διαδικασία αναζωογόνησης, τότε δεν πρέπει να κρύψετε τις ασθένειες και τις παθήσεις σας από τον αισθητικό, καθώς αυτό μπορεί να είναι εμπόδιο στις συνεδρίες. Μπορεί να είναι χρήσιμο να θεραπεύσετε, να περιμένετε λίγο και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε σε αυτήν την τεχνική, η οποία έχει πολλά οφέλη.

Ακτίνα λέιζερ για να αναζωογονήσει το δέρμα του προσώπου

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας

Εάν καταλαβαίνετε όλες τις αποχρώσεις αυτής της τεχνικής και τουλάχιστον εξοικειωθείτε επιφανειακά με τις υπόλοιπες τεχνολογίες αναζωογόνησης που προσφέρουν τα σύγχρονα σαλόνια ομορφιάς στις γυναίκες, η νανο-διάτρηση με λέιζερ έχει ορισμένα σαφή πλεονεκτήματα.

 1. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
 2. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς ασθενείς.
 3. Σύντομη φάση αποκατάστασης: μέσα σε λίγες ώρες από τη συνεδρία, μπορείτε να επιστρέψετε στον συνηθισμένο ρυθμό της ζωής σας.
 4. Η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται έτσι ώστε το αποτέλεσμα να διαρκεί αρκετά χρόνια.
 5. Ανώδυνη, καμία δυσφορία.
 6. Ο αισθητικός ρυθμίζει το απαιτούμενο βάθος διείσδυσης του ίδιου του λέιζερ, γι 'αυτό η τεχνική εξαλείφει σχεδόν όλα τα γνωστά δερματικά προβλήματα στο σώμα και το πρόσωπο.
 7. Η διάτρηση με λέιζερ για ραγάδες εκτελείται μία φορά και το αποτέλεσμα διαρκεί για μια ζωή.

Η χρήση μιας τέτοιας τεχνολογίας λέιζερ προσφέρει τη δυνατότητα διεξαγωγής διαδικασιών αναζωογόνησης όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, ανώδυνα και χωρίς ενόχληση. Εξαιτίας αυτού, σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν νανο-διάτρηση λέιζερ για την αποκατάσταση της νεότητας και της ομορφιάς.