Σύνθετη αναζωογόνηση του σώματος

Η υγεία, η ομορφιά και η ευτυχία συμβαδίζουν. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα άτομο, και ειδικά μια γυναίκα, δεν αισθάνεται πλέον ευχαριστημένο με την εκδήλωση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και ευεξίας. Σε τέτοιες στιγμές, προκύπτει η σκέψη ότι τα καλύτερα χρόνια θα μείνουν πίσω, θα επιδεινωθούν μόνο. Σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό να σταματήσουμε και να ρίξουμε μια ματιά στην κατάσταση, γιατί πολλά έχουν καταστεί δυνατά τον 21ο αιώνα, ακόμη και μια αναζωογόνηση. Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για την ανύψωση νήματος ή την πλαστική χειρουργική επέμβαση, η οποία φυσικά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, αλλά θα εξετάσουμε την κατάσταση από την πλευρά των αλλαγών στο σώμα με τα χρόνια και τους πραγματικούς τρόπους για την αντιστροφή τους.

Γυναίκα με υγιές δέρμα

Τι επηρεάζει την υγεία και την εμφάνιση ενός ατόμου;

Κάθε λεπτό, πολλές χημικές αλλαγές και βιολογικές διαδικασίες λαμβάνουν χώρα στο ανθρώπινο σώμα. Δεν σταματούν μέρα ή νύχτα. Καθένας από αυτούς είναι ένας από τους συνδέσμους σε μια μακρά αλυσίδα που εξασφαλίζει τη ζωτική δραστηριότητα του οργανισμού. Ωστόσο, ταυτόχρονα, καταστροφικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σε κύτταρα και σε όλο το σώμα, οι οποίες οδηγούν σε σταδιακή «φθορά» του σώματος, την ανάπτυξη διαφόρων ασθενειών, καθώς και την εμφάνιση εξωτερικών σημείων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία . Ανάμεσα τους:

 • οξειδωτικό στρες;
 • ψυχολογικό στρες
 • αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων.
σπειροειδής κλώνος DNA, ειδικές δομές - τελομερή

Επιπλέον, κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα έχει το δικό του όριο διαίρεσης DNA, το λεγόμενο όριο Hayflick. Για να εξηγήσουμε εν συντομία αυτό το φαινόμενο, τα κύτταρα κάθε μεμονωμένου οργάνου χωρίζονται, δηλαδή ανανεώνονται με διαφορετικούς ρυθμούς. Εξαρτάται άμεσα από τον αριθμό των ειδικών δομών που υπάρχουν στα άκρα του σπειροειδούς κλώνου του DNA - τελομερών. Αυτό καθορίζεται σκόπιμα από τη φύση με βάση το μέγεθος της «ζήτησης» για ένα συγκεκριμένο όργανο και, αν μπορώ να το θέσω, το ποσοστό φθοράς του. Ως εκ τούτου, τα κύτταρα της στομαχικής επένδυσης ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και, για παράδειγμα, χρειάζονται τουλάχιστον 3 χρόνια για τα νεφρά.

Οξειδωτικό στρες

Το οξειδωτικό στρες είναι η διαδικασία με την οποία οι ελεύθερες ρίζες και τα υπεροξείδια σχηματίζονται στα κύτταρα του σώματος. Έχουν υψηλή χημική δραστηριότητα και μπορούν να προκαλέσουν σημαντική βλάβη στις κυτταρικές μεμβράνες και σε άλλες κυτταρικές δομές, με αποτέλεσμα τον θάνατο ή την αλλοίωση του DNA. Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα:

 • Δηλητηρίαση με τοξίνες ενδογενούς ή εξωγενούς προέλευσης, συμπεριλαμβανομένης της νικοτίνης.
 • Έκθεση ακτινοβολίας;
 • η επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Όσο μεγαλύτερο είναι ένα άτομο, τόσο λιγότερα κύτταρα στο σώμα τους μπορούν να αντέξουν επιθετικές ρίζες.

Ψυχολογικοί παράγοντες

Είναι από καιρό γνωστό ότι η ψυχοκινητική κατάσταση ενός ατόμου επηρεάζει το έργο του σώματός του και μερικές φορές οδηγεί ακόμη και στην ανάπτυξη ασθενειών. Το συνεχές άγχος και η κατάθλιψη έχουν πολύ αρνητική επίδραση στο σώμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως σε επικίνδυνες καταστάσεις, ενεργοποιείται η σύνθεση πολλών ορμονών, μεταξύ των οποίων πρέπει να διακρίνεται η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη.

Μια τέτοια αντίδραση είναι φυσική για ένα άτομο και προορίζεται να διασφαλίσει την επιβίωσή του σε έναν εχθρικό κόσμο. Αν όμως είναι χρήσιμο σε επικίνδυνες περιπτώσεις, καθώς προκαλεί την εμφάνιση αντίδρασης "μάχης ή πτήσης", τότε οι ορμόνες του στρες με συνεχή παρουσία σε αυτήν την κατάσταση έχουν καταστροφική επίδραση στα κύτταρα και προκαλούν αισθητή βλάβη στα αντίστοιχα όργανα και συστήματα.

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας εμφανίζονται συχνότερα όταν:

 • νευρική εργασία ή οξεία προβλήματα.
 • Έλλειψη αρμονικών οικογενειακών σχέσεων.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ δυσκολιες;
 • η παρουσία ασθενειών.

Περιβαλλοντικοί παράγοντες

Παράγοντες που μπορούν να βλάψουν την υγεία περιλαμβάνουν τη χρήση επιβλαβών προϊόντων και την έλλειψη κατανόησης των αρχών της σωστής διατροφής, της κατάχρησης αλκοόλ, ενός καθιστικού τρόπου ζωής, του εθισμού στο κάπνισμα κ. λπ. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα υποφέρουν, μεταλλάξεις DNA, το ίδιο ελεύθερο ένα Radicals σχηματίζονται και εμφανίζονται πολλές άλλες αρνητικές αλλαγές.

Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου στις γυναίκες

Τα πιο εμφανή σημάδια των τελευταίων ετών είναι:

 • υπέρβαρο - μια λεπτή μορφή που μαρτυρά εύγλωττα την υγεία και τη νεολαία και τα επιπλέον κιλά, που εναποτίθενται με διαφορετικούς τρόπους και από διαφορετικούς ανθρώπους, δεν χρωματίζουν άνδρες ή γυναίκες, κάτι που υποδηλώνει προφανή διατροφικά προβλήματα, μεταβολικές και ενδοκρινικές διαταραχές.
 • Η εμφάνιση ρυτίδων ποικίλης σοβαρότητας στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και των χεριών είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς δείκτες της ηλικίας, που είναι το αποτέλεσμα συναισθημάτων που βιώνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής.
 • Στάση - ίσια πλάτη, οι ώμοι που φαίνονται όχι μόνο δείχνουν αυτοπεποίθηση, αλλά είναι επίσης ένα σημάδι της ηλικίας, καθώς πολλές ασθένειες της σπονδυλικής στήλης, οι οποίες εμφανίζονται σε σχεδόν όλους μετά από 25-35 χρόνια, οδηγούν σε στάση.

Περιεκτική αναζωογόνηση σώματος: Βασικές αρχές και μέθοδοι

Εάν ένα άτομο θέλει να φροντίσει τον εαυτό του και να παραμείνει νέος και όμορφος όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να δώσει προσοχή σε κάθε πτυχή της ζωής, δίνοντας προσοχή τόσο στη φιγούρα όσο και στο πρόσωπο, και στην κατάσταση, καθώς και στη λειτουργικότητα του εσωτερικού όργανα. Σήμερα, δυστυχώς, είναι ακόμα αδύνατο να σταματήσει εντελώς η διαδικασία γήρανσης του σώματος, αλλά το επίπεδο ανάπτυξης της επιστήμης, της ιατρικής και της διαιτολογίας τους επιτρέπει να επιβραδυνθούν και, συχνά, λαμβάνονται ειλικρινά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό απαιτεί πάντα μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία συνίσταται στην επιρροή του σώματος τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, δηλαδή σε κυτταρικό επίπεδο.

Δεν είναι πολύ αργά για να φροντίσετε την υγεία και την εμφάνισή σας σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά όσο πιο γρήγορα συμμετέχετε στη μάχη ενάντια στην αλλαγή που σχετίζεται με την ηλικία, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι και τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα φέρει.

Αναζωογόνηση του δέρματος του κοριτσιού στο κυτταρικό επίπεδο

Η αναζωογόνηση σε κυτταρικό επίπεδο σημαίνει τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και την αντιμετώπιση των πραγματικών αιτίων της γήρανσης - των κυτταρικών παθήσεων. Ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από μεγάλο αριθμό κυττάρων διαφορετικής δομής και σκοπού, αλλά η δράση των παραπάνω παραγόντων μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές σε αυτά, καθώς και σε εργασιακές διαταραχές διαφορετικής σοβαρότητας. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, τα μαλλιά λάμπουν, εμφανίζεται μια βλάβη, εμφανίζεται πόνος και άλλες διαταραχές, γεγονός που υποδηλώνει την αρχή της ανάπτυξης μιας συγκεκριμένης ασθένειας. Με άλλα λόγια, η ομορφιά και η υγεία σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση των κυττάρων, επομένως το πιο αποτελεσματικό, ασφαλέστερο και πιο φυσικό είδος αναζωογόνησης είναι η δράση στα κύτταρα.

Για να αυξηθεί η επίδραση, η αναζωογόνηση σε κυτταρικό επίπεδο μπορεί να συμπληρωθεί με καλλυντικές παρεμβάσεις, τη χρήση ορισμένων φαρμάκων, καθώς και άλλες μικρές εξωτερικές επιδράσεις. Για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος του προσώπου και του σώματος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα περιποίησης ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Η αναζωογόνηση σε κυτταρικό επίπεδο σημαίνει:

 • Εξάλειψη επιπλέον κιλών, καθώς η παχυσαρκία επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων.
 • Απόρριψη κακών συνηθειών.
 • μέτρια φυσική δραστηριότητα
 • τη χρήση φαρμάκων που επιλέγονται από γιατρό για τη βελτίωση της εντερικής μικροχλωρίδας, την εξάλειψη των παρασίτων ·
 • Θέσπιση προγράμματος εργασίας και ανάπαυσης με την οργάνωση ενός υγιούς ύπνου, η διάρκεια του οποίου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 ώρες.
 • Διατηρώντας μια υγιή ψυχο-συναισθηματική κατάσταση - μπορείτε να ακολουθήσετε ένα χόμπι, να επισκεφθείτε μια σάουνα ή ένα μπάνιο, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις, να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, να παρακολουθήσετε μαθήματα προπόνησης ή να κάνετε άλλα ευχάριστα πράγματα για την ψυχή για να αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις στο χώρο εργασίας και στο σπίτι.

Ο υγιής ύπνος είναι πολύ σημαντικός καθώς παράγει μελατονίνη και μειώνει την ορμόνη του στρες (κορτιζόλη). Η μελατονίνη είναι ο φυσικός υπερασπιστής του οργανισμού κατά της γήρανσης.

Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα της αναζωογόνησης του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο, μερικές φορές χρησιμοποιείται η τεχνική εισαγωγής βλαστικών κυττάρων. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες συζητούνται πολύ σήμερα, αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι τα βλαστικά κύτταρα και οι επιδράσεις τους στο σώμα έχουν μελετηθεί πλήρως. Ωστόσο, με την εισαγωγή τους, μπορείτε:

 • αξιοσημείωτο αντιγηραντικό αποτέλεσμα.
 • Ενίσχυση ισχύος
 • Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών.

Η μέθοδος απαιτεί επανάληψη 5-6 διαδικασιών κάθε 2 μήνες. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία με βλαστικά κύτταρα, είναι υποχρεωτική μια ολοκληρωμένη εξέταση για την παρουσία αντενδείξεων.

Τεχνική ένεσης βλαστικών κυττάρων για αναζωογόνηση του δέρματος

Η αναζωογόνηση συνεπάγεται απαραίτητα προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Μια ολοκληρωμένη, τακτικά διεξαγόμενη εξέταση του σώματος, η οποία περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μιας σειράς δοκιμών και εξετάσεων από στενούς ειδικούς, καθιστά δυνατή την αναγνώριση των παθολογικών αλλαγών που ξεκίνησαν στα πρώτα στάδια, γεγονός που τους επιτρέπει να επιτεθούν αμέσως και να να εξαλειφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

τρώω

Πολλά εξαρτώνται από την ποιότητα και την ισορροπία της διατροφής. Κάθε δίαιτα που περιορίζει αυστηρά τη χρήση μιας συγκεκριμένης κατηγορίας τροφίμων είναι επικίνδυνη και προκαλεί πολύ μεγαλύτερη βλάβη στο σώμα. Ακόμα κι αν με τη βοήθειά τους είναι δυνατόν να χάσετε λίγα επιπλέον κιλά, αφού επιστρέψετε στη συνήθη διατροφή, όλα θα επιστρέψουν γρήγορα στη θέση τους ή ακόμα και οι ζυγαριές θα δείξουν ακόμη μεγαλύτερο σωματικό βάρος. Επομένως, στο δρόμο για αναζωογόνηση του σώματος και στον αγώνα για αρμονία, πρέπει κανείς να καθοδηγείται μόνο από τις αρχές μιας λογικής, υγιεινής διατροφής.

Μια λογική δίαιτα προϋποθέτει μια ισορροπημένη διατροφή από άποψη ενεργειακής αξίας και ποιοτικής σύνθεσης που αντιστοιχεί ακριβώς στην ανάγκη του σώματος για πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, μέταλλα, βιταμίνες και άλλες ενώσεις που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία ολόκληρου του σώματος.

Τροφή αναζωογόνησης του δέρματος

Οι βασικές αρχές της καλής διατροφής είναι:

 • Άρνηση υπερβολικής κατανάλωσης.
 • Ποικιλία προϊόντων στο καθημερινό μενού.
 • Άρνηση τηγανητών, λιπαρών τροφών υπέρ των μαγειρεμένων, ψημένων ή ατμών
 • Παρακολούθηση της χημικής σύνθεσης των προϊόντων με απόρριψη συνθετικών προσθέτων, ΓΤΟ και άλλων ρύπων.
 • τήρηση της σωστής αναλογίας πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων - 1: 1: 4
 • Κατακερματισμός με υποχρεωτικό πρωινό (συνιστάται να τρώτε 4 φορές την ημέρα, διανέμοντας την ημερήσια ποσότητα φαγητού έτσι ώστε να υπάρχει 30% για πρωινό, 15% για μεσημεριανό, 35% για μεσημεριανό και 20% για δείπνο).
 • συμμόρφωση με το καθεστώς κατανάλωσης αλκοόλ με τη χρήση τουλάχιστον 1, 5-2 λίτρων νερού (χωρίς ποτά, τσάι, καφέ κ. λπ. ) την ημέρα ·
 • Εκτός από τις βασικές τροφές, η καθημερινή διατροφή πρέπει να περιέχει ξηρούς καρπούς και ξηρούς καρπούς.

Η συμμόρφωση με αυτές τις αρχές καθιστά δυνατή όχι μόνο την απώλεια βάρους εύκολα, αλλά το πιο σημαντικό με υγιή τρόπο, αλλά και τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας της σωματικής εργασίας, η οποία σίγουρα θα επηρεάσει την εμφάνιση και την ευεξία. Μια υγιεινή διατροφή εξασφαλίζει μέγιστη ενέργεια και καλή διάθεση, η οποία σας δίνει δύναμη για την πολύπλοκη εργασία στον εαυτό σας.

Το πιο δύσκολο πράγμα να κατανοηθεί είναι το ζήτημα της βέλτιστης αναλογίας πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Δεν είναι μυστικό ότι το κοτόπουλο, η γαλοπούλα, τα ψάρια με χαμηλά λιπαρά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα λαχανικά και τα φρούτα και τα δημητριακά, συμπεριλαμβανομένων των ψωμιών ολικής αλέσεως, είναι πολύ υγιή. Ωστόσο, αυτή η γνώση δεν είναι αρκετή για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου μενού. Για να κατανοήσετε το πρόβλημα, πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά την ειδικά σχεδιασμένη πυραμίδα τροφίμων. Αυτή η σχηματική αναπαράσταση βοηθά στη διατήρηση της ιδανικής αναλογίας μεταξύ των προϊόντων και στην καλύτερη δυνατή παροχή του σώματος με όλες τις ουσίες που χρειάζεται.

Η ορθολογική διατροφή δεν συνεπάγεται κατηγορηματικές απαγορεύσεις σε ορισμένα τρόφιμα και πιάτα. Αλλά αξίζει να εξαιρέσετε εντελώς από το μενού:

 • Φάστ φούντ και σνακ (μάρκες, κράκερ κ. λπ. ).
 • Αλκοόλ;
 • καπνιστό κρέας;
 • λιπαρό κρέας (αρνί, χοιρινό);
 • Ζαχαροπλαστική;
 • ανθρακούχα γλυκά ποτά κ. λπ.

Αν θέλετε πραγματικά, μπορείτε να έχετε μια μικρή μερίδα πατάτες τηγανιτές, χάμπουργκερ ή κέικ. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα και επιτρέπεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Δεν μπορεί κάθε σύγχρονο άτομο να περάσει αρκετό χρόνο για να αναλύσει ανεξάρτητα όλες τις περιπλοκές της σωστής διατροφής, καθώς αυτό το θέμα είναι πολύ περίπλοκο και έχει πολλές αποχρώσεις. Επομένως, είναι πολύ πιο εύκολο και πιο λογικό να απευθυνθείτε σε έναν διατροφολόγο που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να δημιουργήσετε μια λίστα με τα προτεινόμενα τρόφιμα και να σχεδιάσετε το απαιτούμενο ποσό κατανάλωσης, αλλά και να αναπτύξετε το σωστό μενού. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα άτομο μπορεί να αρχίσει να τρώει αμέσως χωρίς να βασανίζεται από το πρόβλημα, αποφασίζοντας τι να φάει καλύτερα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και να μην αναβάλει τη διαδικασία αναζωογόνησης μέχρι αργότερα.

Φυσική κίνηση

Ο καθιστικός τρόπος ζωής των περισσότερων σύγχρονων ανθρώπων έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και την εμφάνισή τους. Εκτός από το σχηματισμό επιπλέον κιλών, δημιουργεί την προϋπόθεση για τη διακοπή της εργασίας σχεδόν όλων των οργάνων, τα οποία, τελικά, μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη ασθενειών. Ως εκ τούτου, η μέτρια άσκηση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της αναζωογόνησης.

Δεν πρόκειται για εξαντλητικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης εάν δεν είναι εμπνευσμένες. Πολύ μέτρια άσκηση επαρκεί για τη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης. Αυτά είναι:

 • μεγάλες βόλτες καθημερινά
 • Για τζόκινγκ
 • Γιόγκα;
 • Χορεύω;
 • κολύμπι κ. λπ.
Άνδρας και γυναίκα άσκηση για να αναζωογονήσει το δέρμα

Η σωματική δραστηριότητα όχι μόνο καίει θερμίδες, γεγονός που συμβάλλει στην πρόωρη απώλεια βάρους, αλλά παράγονται επίσης ορμόνες και άλλες βιολογικά δραστικές ουσίες. Βελτιώνουν τη διάθεση, μειώνουν το άγχος και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος. Επιπλέον, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η φυσική δραστηριότητα προάγει την ενεργοποίηση του ενζύμου τελομεράση, η οποία επιμηκύνει τους κλώνους του DNA και αποκαθιστά την ικανότητά τους να διαιρούνται, δηλ. Αναζωογονεί το σώμα.

Αναζωογόνηση προσώπου

Εάν η κατάσταση του δέρματος του προσώπου αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό, δεν είναι πάντα δυνατό να εξομαλυνθούν οι ρυτίδες ή να αποκατασταθεί ένα καθαρό περίγραμμα του προσώπου μόνο μέσω της αναζωογόνησης των κυττάρων. Φυσικά, η μέθοδος θα δώσει ένα αποτέλεσμα και θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, αλλά οι δραματικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία δεν μπορούν να εξαλειφθούν με τη βοήθειά της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνιστάται η χρήση:

 • Διαδικασίες καλλυντικών - Τα μοντέρνα καλλυντικά προσφέρουν πολλά αποτελεσματικά μέσα αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου και ακόμη και του σώματος. Μπορεί να είναι μεσοθεραπεία, ανύψωση πλάσματος, ξεφλούδισμα, τεχνικές υλικού.
 • Καλλυντικά - υπάρχουν ειδικά προϊόντα που μπορούν να κορέσουν το δέρμα με χρήσιμες βιταμίνες και βιολογικά δραστικές ουσίες, όπως κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την κατάσταση και την εμφάνισή του. Αλλά είναι καλύτερο να επιλέξετε τέτοια χρήματα μαζί με έναν ειδικό για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν λαμβάνεται υπόψη μόνο ο τύπος δέρματος, αλλά και ο τύπος των υπαρχουσών αλλαγών.
 • Ασκήσεις για το πρόσωπο - Μια σειρά από συγκεκριμένες ασκήσεις είναι ένας αρκετά αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και την ενίσχυση των μυών του προσώπου. Μερικά από αυτά μπορεί να φαίνονται γελοία και γελοία, αλλά λειτουργούν πραγματικά και όταν συνδυάζονται με αναζωογόνηση κυτταρικού επιπέδου και άλλες μεθόδους, δίνουν καλά αποτελέσματα.
Διαδικασία αναζωογόνησης δέρματος υλικού σε μια γυναίκα

Σε ήπιες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία εμφανίζονται για πρώτη φορά στις γυναίκες, η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί μόνο με σωστά επιλεγμένες κρέμες ή ασκήσεις προσώπου, αλλά οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις απαιτούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση με όλες τις παραπάνω μεθόδους.

Το αποτέλεσμα μιας σύνθετης αναζωογόνησης του σώματος

Έτσι είναι πραγματικά δυνατό να αναζωογονηθεί πλήρως το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ένα απλό έργο που μπορεί να γίνει, αν όχι σε μια μέρα, τότε σε ένα μήνα. Όχι, για καλά αποτελέσματα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να δώσετε προσοχή σε όλα τα σήματα του σώματος, να τα ερμηνεύσετε σωστά και, εάν είναι απαραίτητο, να επικοινωνήσετε με ειδικούς. Αλλά τέτοιες προσπάθειες μπορεί να φαίνονται δύσκολες μόνο κατά την πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα, σύντομα τα αποτελέσματα που θα ληφθούν θα είναι το καλύτερο κίνητρο για περαιτέρω αυτο-βελτίωση και η επιθυμία να επιστρέψετε στις παλιές συνήθειες θα εξαφανιστεί εντελώς.

Ακολουθώντας τις παραπάνω προτάσεις, μπορείτε:

 • Απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος και σχηματίζοντας μια ιδανική μορφή.
 • Αυξήστε την ενέργεια και την αποδοτικότητα.
 • Εξαλείψτε τους πονοκεφάλους.
 • βελτίωση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης.
 • βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, μείωση της σοβαρότητας των ρυτίδων?
 • βελτίωση της ψυχο-συναισθηματικής κατάστασης.

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπτύξετε ένα βέλτιστο πρόγραμμα αναζωογόνησης μόνοι σας. Αυτό δεν απαιτεί μόνο πολύ χρόνο, αλλά και ειδικές γνώσεις, έτσι ώστε οι προσπάθειες να μην είναι μάταιες, αλλά να επιφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

ευτυχισμένη γυναίκα και άντρας με υγιές δέρμα

Ένα υγιές άτομο είναι πάντα όμορφο. Επομένως, βλέπει τη ζωή θετικά, είναι πιο ενεργητικός και λιγότερο επιρρεπής στις αρνητικές επιπτώσεις του στρες. Ταυτόχρονα, αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μεθόδους που είναι απολύτως ασφαλείς για το σώμα και δεν υπάρχουν, αλλά αυξάνονται μόνο με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, η σύνθετη αναζωογόνηση του σώματος λειτουργεί και όλο και περισσότερες γυναίκες και άνδρες επιλέγουν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.