Σύγχρονες μη χειρουργικές μέθοδοι αναζωογόνησης του προσώπου

Ηλικία, ρυτίδες, χαλάρωση και ξηρό δέρμα. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν φοβάται αυτές τις λέξεις που ακούγονται σαν πρόταση. Δεν πολλοί άνθρωποι πέφτουν κάτω από το μαχαίρι του πλαστικού χειρουργού και η επιθυμία να απαλλαγούμε από αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία αυξάνεται εκθετικά κάθε μέρα. Γνωρίζοντας πόσο επείγον είναι αυτό το πρόβλημα, σήμερα οι σύγχρονοι αισθητικοί, επαγγελματίες στον τομέα τους, μπορούν να προσφέρουν αναζωογόνηση προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση - την τεχνολογία των καλλυντικών υλικού ή των τεχνικών ένεσης. Επομένως, οι σύγχρονες γυναίκες μπορούν να αναπνέουν ανακούφιση και να στραφούν στη λίστα των πιο αποτελεσματικών τρόπων αναζωογόνησης χωρίς χειρουργική επέμβαση.

όμορφο δέρμα του προσώπου μετά την αναζωογόνηση

Τεχνικές υλικού για αναζωογόνηση προσώπου

Για να αντικαταστήσει το χειρουργικό μαχαίρι στην αναζωογόνηση, έχει έρθει η κοσμετολογία υλικού, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στη μελέτη της κυτταρικής δομής του δέρματος. Μια ποικιλία συσκευών είναι έτοιμες να μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας και να μειώσουν τον φόβο της πρόωρης γήρανσης.

1. Ανύψωση SMAS (υπερηχογράφημα) Altera / Ulthera

Μία από τις πρώτες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους σε αυτόν τον τομέα είναι η διαδικασία Ulthera, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για μη χειρουργική σύσφιξη του δέρματος.

 • Υπηρεσίες

Η πρώτη ανυψωτική συσκευή που πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ) ονομάστηκε Σύστημα Ulthera, το οποίο χρησιμοποιείται τώρα σε σχεδόν όλα τα σαλόνια ομορφιάς. Μέχρι στιγμής, αυτή είναι η μόνη διαδικασία που δεν επηρεάζει το δέρμα, αλλά το musculaponeurotic layer (το λεγόμενο SMAS). Είναι ανώδυνο και ακόμη ευχάριστο στην αφή, και τα αποτελέσματα υπερβαίνουν τις πιο άγριες προσδοκίες.

 • Ενδείξεις

Ένας αισθητικός μπορεί να συστήσει μια ανύψωση Altera στις ακόλουθες περιπτώσεις: απώλεια ορισμού του περιγράμματος του προσώπου, χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό και κάτω από το πηγούνι, γωνιακές γωνίες των χειλιών και των μάγουλων, των φρυδιών και του άνω βλεφάρου.

 • Αντενδείξεις

Η ανύψωση υπερήχων SMAS δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια του θηλασμού και της εγκυμοσύνης, με σακχαρώδη διαβήτη, με δέρμα και μολυσματικές ασθένειες, με τραυματισμούς και πληγές στο πρόσωπο και με μεταλλικά εμφυτεύματα.

Αναζωογόνηση δέρματος υλικού

Το SMAS-Lifting με υπερηχογράφημα από το Altera έχει έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα: σφίγγει τους μαλακούς ιστούς μετά την πρώτη επέμβαση, αποκαθιστά το περίγραμμα του προσώπου, ανυψώνει τις γωνίες των χειλιών, τη γραμμή των φρυδιών και τα άνω βλέφαρα. Ένα πολύ μακροχρόνιο αποτέλεσμα δημιουργεί μεγάλη ζήτηση για αυτήν τη διαδικασία.

2. Άλλες τεχνικές αναζωογόνησης με λέιζερ

Τα μοντέρνα καλλυντικά, τα οποία χρησιμοποιούν ενεργά ένα λέιζερ για μη χειρουργική αναζωογόνηση του προσώπου, προσφέρουν δύο άλλες αρκετά αποτελεσματικές διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

 1. Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερόταν το λέιζερ χωρίζεται σε μικρο-ακτίνες που διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος με τη μορφή πλέγματος. Αναγεννούν τον ιστό και προάγουν τον φυσικό σχηματισμό νέου κολλαγόνου. Αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από την υπερχρωματισμό, η δομή του δέρματος βελτιώνεται.
 2. Επανεμφάνιση του δέρματος με λέιζερεπηρεάζει μόνο τη θεραπεία του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας. Αυτή είναι η αφαίρεση παλαιών, νεκρών κυττάρων που εμποδίζουν την αναπνοή του δέρματος. Αυτό αποκαθιστά το μεταβολισμό, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανανεώνει τη σύνθεση των κυττάρων, βελτιώνει την επιδερμίδα και αυξάνει την ελαστικότητα.

Αλλά στο οπλοστάσιο της κοσμετολογίας υλικού δεν υπάρχει μόνο υπερηχογράφημα και λέιζερ. Οι παλμοί φωτός είναι μια άλλη σωτηρία από την πρόωρη γήρανση.

3. Φωτοαναζωογόνηση

Η αναζωογόνηση της φωτογραφίας είναι μια επίδραση στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας με έντονους παλμούς φωτός. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου στην αντιμετώπιση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία περιλαμβάνουν ήπια θεραπεία: η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Αλλά το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει:

 • Οι ρυτίδες λειαίνονται.
 • Τα σημεία ηλικίας εξαφανίζονται.
 • δεν θα υπάρχει ίχνος ακμής.
 • Ο τριχοειδής ιστός δεν επηρεάζει πλέον την εμφάνιση.

Η μέθοδος της αναζωογόνησης της φωτογραφίας είναι γρήγορη και αξιόπιστη και η αποτελεσματικότητά της μπορεί να εκτιμηθεί με γυμνό μάτι μετά την πρώτη διαδικασία. Γι 'αυτό, ετοιμαστείτε για μια σειρά από φιλοφρονήσεις από άλλους καθώς αποφασίζετε για αυτό το ταξίδι για να ανακτήσετε τη νεολαία σας.

4. Θερμότητα

Το Thermage (radiolifting) είναι ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων που διεισδύει βαθιά στο δέρμα και αυξάνει τη θερμοκρασία του. Το κολλαγόνο ανανεώνεται, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Η τεχνική είναι καλή επειδή δεν έχει αντενδείξεις, δεν αφήνει υπολείμματα και δεν προκαλεί αλλεργίες.

5. Αναζωογόνηση του Έλου

Κατά την εξέταση μη χειρουργικών διαδικασιών αναζωογόνησης προσώπου με κοσμετολογία υλικού, η τεχνολογία ELOS δεν πρέπει να λείπει. Το δέρμα εκτίθεται ταυτόχρονα σε παλμούς φωτός και σε ρεύματα υψηλής συχνότητας. Έτσι ανανεώνεται το στρώμα κολλαγόνου. Δεν θα αισθανθείτε τίποτα εάν μόνο μια ελαφριά αίσθηση μυρμήγκιασμα στο δέρμα σας.

Η κοσμετολογία υλικού εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της μη χειρουργικής αναζωογόνησης προσώπου: όλο και περισσότερες νέες τεχνικές ανακαλύπτονται, καθεμία από τις οποίες είναι πιο τέλεια από την προηγούμενη. Μείνετε συντονισμένοι για νέα προϊόντα σε αυτόν τον τομέα - και σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Μη χειρουργική αναζωογόνηση προσώπου με ένεση

Εάν φοβάστε ηλεκτρονικές καλλυντικές συσκευές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη λιγότερο δημοφιλή μέθοδο μη χειρουργικής αναζωογόνησης - ένεση.

Αναζωογόνηση του δέρματος με ένεση

1. Μεσοθεραπεία

Ονειρεύεστε να απαλλαγείτε από ένα διπλό πηγούνι; Έχετε χάσει την ελπίδα για χαλάρωση και χαλάρωση του δέρματος; Εάν ναι, δοκιμάστε τη μεσοθεραπεία. Περιλαμβάνει την εισαγωγή κάτω από το δέρμα μικρών δόσεων δραστικών συστατικών που βοηθούν στη βελτίωση της κατάστασης του μαραμένου, ώριμου δέρματος. Μπορεί να είναι:

 • Υαλουρονικό οξύ;
 • Βιταμίνες;
 • οργανικά οξέα;
 • Ινοβλάστες;
 • Αποσπάσματα.

Σε κάθε περίπτωση, το φάρμακο επιλέγεται ξεχωριστά από τον κοσμετολόγο.

2. Θεραπεία με όζον

Εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε τη βασική αιτία της γήρανσης του δέρματος, ζητήστε βοήθεια από τη θεραπεία με όζον. Οι ρυτίδες και η μαρασμό είναι αποτέλεσμα των κυττάρων που χάνουν οξυγόνο. Η ένεση όζοντος κάτω από το δέρμα θα διορθώσει αυτήν την κατάσταση. Υπό την επιρροή του:

 • Επιταχύνει το μεταβολισμό.
 • η μικροκυκλοφορία είναι κανονικοποιημένη.
 • η επιδερμίδα βελτιώνεται.
 • το δέρμα είναι ισοπεδωμένο.
 • Οι ρυτίδες εξομαλύνονται.

Όταν επιλέγετε μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση, πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στις ιατρικές ενδείξεις και τις αντενδείξεις. Επιλέξτε μόνο τα σαλόνια ομορφιάς που έχουν από καιρό εξειδικευτεί στην εφαρμογή της τεχνολογίας που έχετε επιλέξει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις κριτικές για αυτό και ακολουθήστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες του αισθητικού, ο οποίος θα γίνει καλός μάγος για εσάς που γύρισε το χρόνο στο δέρμα σας. Τώρα η νεολαία και η ομορφιά είναι διαθέσιμα σε όλους, ακόμη και χωρίς ένα τρομακτικό και τόσο φοβερό χειρουργικό μαχαίρι.